Root » Webserver » » Index SEO
Search engines optimalisation
Zorg ervoor dat je site tussen de zoekresultaten komt!
SEO
Adverteren op deze site voor 20 € per maand
Adverteren op deze site voor 20€ per maand...
... en u krijgt een "organische" link naar uw site
Kijk naar de advertenties voor hostingdiensten.net op verschillende plaatsen op mijn websites.
Hoewel oorspronkelijk geschreven voor een corporate publiek, kan iedereen die een website heeft iets uit deze teksten leren, want het is eenvoudig je site te optimaliseren zodat het opgenomen wordt in de zoekmachines.

De pagerank die met deze site bereikt is, gebeurde enkel door normale "white hat" technieken toe te passen, en dit op een server thuis met een trage uplink. Als ik het kan, moet het voor u ook lukken.

Meer dan 99% van de bezoekers komen op mijn sites via zoekmachines. Het is dus belangrijk dat je opgenomen wordt in de index, anders "bestaat" je site niet.

-

-

Index SEO


Hostingdiensten in België
Hostingproviders zetten je website online en zorgen ervoor dat die gezien wordt. Dit is de ideale formule voor bedrijven maar ook voor particulieren die meer willen dan een "facebook-pagina".
Indexbladzijden
 • De basis van SEO
  Alle tips om je site te optimaliseren: de positieve en negatieve elementen die je kwotering (en dus uiteindelijk je positie op de resultatenpagina) zullen bepalen.
 • SEO-updates
  De teksten op deze site zijn in de loop der jaren geschreven. Deze blijven nog steeds aktueel, maar ondertussen zijn er kleine wijzigingen aangebracht aan de manier waarop zoekmachines je site rangschikken, vandaar deze updates.
 • Voor bedrijven
  Heeft mijn bedrijf een SEO-firma nodig?
 • Spamproblemen
  Van zodra je een eigen site hebt waar de bezoekers een bericht kunnen achterlaten, loop je de kans dat je site overwoekerd wordt door spamberichten. Hoe kan je je daartegen beschermen?

SEO:

Dit is e obbi

dit is e obbi

Dit is ook e obbi

dit is ook e obbi

Altijd goed, zowel voor bezoekers als voor indexerende robotten:
News on this site


Deze "news"-pagina moet je regelmatig wijzigen. Zoekrobotten zullen opmerken dat deze pagina vaak veranderd wordt, en zal de pagina dan ook vaker inlezen. Daardoor worden wijzigingen aan de site (bijkomende pagina's) ook vlugger opgemerkt en verwerkt.
SEO: 't is e obbi
In vergelijking met mijn andere bezigheden is SEO een leuk tijdsverdrijf. Het is een beetje gezonder dan de ganse dag voor de TV te liggen en je leert er aangename mensen kennen.

Search Engine Optimalisation
Wat wordt er bedoelt met de optimalisatie van je site voor zoekrobotten? Het sleutelwoord 'page rank' komt aan bod, samen met de stoelendans van Google (google dance).

Het belang van inkomende links
Waarom zijn inkomende links (weer) belangrijk? Hoe kan ik aan dergelijke backlinks geraken?

Webmaster utilities
Google webmaster tools en Microsoft Webmaster Center bieden je een aantal SEO-gereedschappen aan. Met deze tools laat google in zijn kaarten kijken: de zoekreus vertelt je namelijk welke woorden op je site als belangrijk worden aangezien, op welke woorden er gezocht wordt en op welke zoekresultaten geklikt wordt. Microsoft laat heelwat minder informatie los.

Hoe wordt je site geïnterpreteerd door de zoekrobotten
Doe een online-vertaling van je webpagina, en je ziet direkt hoe je site door spiders ingeschat wordt.

What's new
Een what's new-pagina op je site is belangrijk; zowel voor de mensen als de zoekrobotten.

Wat is de trust rank van je site?
In de jungle van het internet probeert Google een hierarchie te creeren aan de hand van de trust rank. Terwijl de page rank in wezen democratisch is, is de trust rank gebaseerd op meritocratie.

Andere zoekprogramma's op het internet
Naast de alomtegenwoordige google bestaan er andere zoekprogramma's. Je moet ook aandacht besteden aan deze andere programma's, want ze hebben allemaal een specifiek doelpubliek. Dit is vooral merkbaar tussen de twee grote concurrenten van het ogenblik: google en msn.

Browser oorlog
Je website verschijnt niet zoals je het wenst als je een andere dan de vertrouwde browser gebruikt. Hoe kan je dit oplossen?

Publicités - Reklame

-